Kahdessa kuukaudessa vahvempi ja fitimpi

Kuntoon kahdessa kuukaudessa!
Ei turhia kitudieettejä, ei pussikeittoja. Tämän valmennuksen aikana opit syömään oikein, harjoittelemaan oikein ja nauttimaan treenaamisesta. Valmennus sisältää tarkat ravinto-ohjeet jokaiselle aterialle ja harjoitusohjelman koko valmennuksen ajaksi. Harjoitusohjelma jakautuu kolmeen hieman erilaiseen harjoitusjaksoon, joiden tarkoituksena on nostaa treenin kuormittavuutta hiljalleen viikko viikolta.

29,90 € / kpl sis. alv 24,00 %
  Kpl

Harjoitusohjelma jakautuu kolmeen hieman erilaiseen harjoitusjaksoon, joiden tarkoituksena on nostaa treenin kuormittavuutta hiljalleen viikko viikolta. Treeneissä tehdään pääasiassa raskaita moninivelliikkeitä pienemmillä toistomäärillä sekä eristävämpiä apuliikkeitä pidemmillä toistomäärillä. Mikäli jokin ohjelmaan määritetty liike ei sovellu sinulle, käytä apuna lopusta löytyvää korvausliikelistaa.

Ruokavalio on suunniteltu siten, että mikäli aineenvaihduntasi toimii normaalilla tasolla, olet sen aikana laskennallisesti pienessä kalorivajeessa. Kyseessä ei ole mikään ihmedieetti, jonka aikana sinusta kuoriutuu 10 kiloa rasvamassaa, vaan ruokavaliota noudattamalla pudotat painoa hitaasti ja järkevästi. Lähtötilanteesi vaikuttaa paljon siihen, mihin suuntaan ruokavalio sinua vie. Suurimmalla osalla paino lähtee hitaaseen laskuun, mutta mikäli aineenvaihduntasi pyörii hitaalla, voi paino lähteä ensimmäisten viikkojen aikana pieneen nousuun. Aineenvaihdunnan normalisoituessa suuntaa on jälleen alaspäin. Kalorivajeesta huolimatta voit huomata positiivisen muutoksen myös lihasmassan lisääntymisenä, mikäli ruokavalio ja treeniohjelma muuttavat normaaleja rutiinejasi paljon!

Kiteytettynä tämä tarkoittaa sitä, että mikäli noudatat valmennuksen ohjeita säntillisesti, voit lähtötilanteestasi huolimatta olla 8 viikon jälkeen tyytyväisempi peilikuvaasi.

Paketti sisältää:

  • Kahden kuukauden ajalle mukautuvan harjoitusohjelman kuntosalille
  • Helpon ja terveellisen ruokavalion

Saat harjoitusohjelman ja ruokavalion sähköpostiisi heti maksutapahtuman jälkeen.