Äiti-Vauva jumppa

SEURAAVA RYHMÄ ALKAA 11.8. 2022

Äiti-Vauva jumppa on äidille tarkoitettu liikuntatuokio, johon voi tulla yhdessä vauvan kanssa. Harjoitteet on suunniteltu siten, että äiti voi aloittaa ryhmässä heti, kun kokee itse synnytyksen jälkeen olevansa valmis. Vauvan suositusikä on 0kk → siihen saakka, kun hän rupeaa liikkumaan vikkelämmin.

75,00 € sis. alv 10,00 %

Tunnilla tehdään monipuolisesti erilaisia koko kehon liikkuvuus- ja lihasvoimaharjoitteita, kehon hallintaa lisääviä harjoitteita sekä lantionpohjan lihasten harjoitteita. Yksi harjoituskerta on noin 50min mittainen. Harjoittelussa huomioidaan synnyttäneen naisen kehon palautuminen ja kyseessä on enemmän lempeä liikunnan aloitus, kuin rääkkitreeni. Hiki kuitenkin tulee varmasti! Ryhmään voi osallistua kaiken kuntoiset naiset. Vauvaa ei käytetä harjoitteissa painona, vaan hän saa seurata äidin jumppaa matolta tms. Vauvaa voi luonnollisesti syöttää ja sylitellä tunnin aikana vapaasti.

Jumpan  sisältö ja aikataulu

- Sisältää 6 treeniä kerran viikossa. Jumppaan voi osallistua myös etänä, jos et pääse paikalle joku kerta. Lisäksi jumpista on saatavilla tallenteet, jotka jaetaan poissaolijoille.

- Äitiysfysioterapeutin ohjaamat tunnit turvallisesti vauvan kanssa tai yksin

- Hinta  75€ 

- Kesto 6vk  11.8-22.9.2022 (Huom! Ei jumppaa 25.8)

- Torstaisin klo.10.30

- Paikkana Kuntomo Zeppelin

- Ohjaajana äitiysfysioterapeutti Marjaana Koivuranta

-Huom! Jos olet jo aiemmin osallistunut johonkin Marjaanan ryhmään, saat 10% alennuksen osallistumismaksusta. Pyydä alekoodi Marjaanalta sähköpostitse marjaana.koivuranta@kuntomo.fi