M-Nutrition Pure Creatine 300 g

M-Nutrition Pure Creatine on puhdaslaatuinen kreatiinimonohydraatti, joka soveltuu käytettäväksi kaikissa urheilulajeissa. Voimaharjoitteluun yhdistettynä Pure Creatine edistää lihasmassan ja -voiman kasvua. Lisäksi se parantaa fyysistä suorituskykyä, sillä sen tuottama kreatiinifosfaatti toimii nopeana energialähteenä lihaksille.

Lisäravinteet jäsenille -15% koodilla "jasen".  Käytä alennuskoodeja vain jos olet niihin oikeutettu, muuten perimme erotuksen jälkikäteen. 

Toimitus: Nouto Zeppeliinistä tai Etu-Lyötystä. Voit noutaa tuotteesi hyllystä onnistuneen maksun jälkeen milloin itse haluat. 

18,90 € / kpl sis. alv 14,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €

Verkkokaupan varastotilanne

Varastossa: 3 kpl

  Kpl

M-Nutrition Pure Creatine 300 g

M-Nutrition Pure Creatine on puhdaslaatuinen kreatiinimonohydraatti, joka soveltuu käytettäväksi kaikissa urheilulajeissa. Voimaharjoitteluun yhdistettynä Pure Creatine edistää lihasmassan ja -voiman kasvua. Lisäksi se parantaa fyysistä suorituskykyä, sillä sen tuottama kreatiinifosfaatti toimii nopeana energialähteenä lihaksille.   M-Nutrition Pure Creatine on täydellinen valinta sinulle, kun haluat varmistaa parhaan suorituksen treeneissä sekä optimoida palautumisen kovista harjoituksista. Iän myötä voi kreatiinista saatu hyöty olla vielä suurempaa. Pure Creatine on täysin doping-vapaa tuote.   M-Nutrition Pure Creatine:

  • 100 % puhdaslaatuista kreatiinimonohydraattia
  • Hyvä sekoittuvuus ja neutraali maku - helppo sekoittaa mihin tahansa juomaan
  • Parantaa harjoittelutehoa ja tehostaa palautumista
  • Riittoisa pakkaus - 3 g päivässä riittää
  • Ei sisällä lainkaan rasvaa tai hiilihydraatteja
  • Gluteeniton, lisäaineeton ja vegaaninen tuote

Annostus: sekoita yksi mittalusikallinen (3 g) jauhetta n. 3 dl vettä. Nauti kerran päivässä.   Annoksia pakkaukessa: 100 kpl   Käyttövinkki: Lisää Pure Creatine palautusjuomaasi jolloin imeytyvyys on kaikkein tehokkainta!