M-NUTRITION Magnesium, 60 kaps.

M-NUTRITION Magnesium sisältää magnesiumia hyvin imeytyvissä muodoissa (glysinaatti & sitraatti). Magnesium on tärkeä kivennäisaine, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää hermoston, luuston, hampaiden ja lihasten normaalia toimintaa. Lisäksi magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa.  

Toimitus: Nouto Zeppeliinistä tai Etu-Lyötystä. Voit noutaa tuotteesi hyllystä onnistuneen maksun jälkeen milloin itse haluat. 

Lisäravinteet jäsenille -15% koodilla "jasen".  Käytä alennuskoodeja vain jos olet niihin oikeutettu, muuten perimme erotuksen jälkikäteen. 

Toimitus: Nouto Zeppeliinistä tai Etu-Lyötystä. Voit noutaa tuotteesi hyllystä onnistuneen maksun jälkeen milloin itse haluat. 

12,90 € / kpl sis. alv 14,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €

Verkkokaupan varastotilanne

Varastossa: 7 kpl

  Kpl

M-NUTRITION Magnesium sisältää magnesiumia hyvin imeytyvissä muodoissa (glysinaatti & sitraatti). Magnesium on tärkeä kivennäisaine, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää hermoston, luuston, hampaiden ja lihasten normaalia toimintaa. Lisäksi magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa.   M-NUTRITION Magnesium on erinomainen ravintolisä aktiivisesti urheileville henkilöille ja siitä on usein apua esimerkiksi lihaskramppeihin ja suonenvetoihin. Magnesium myös rauhoittaa hieman elimistöä joten se kannattaa nauttia ennen nukkumaanmenoa.   M-NUTRITION Magnesium

  • Sisältää magnesiumia erinomaisesti imeytyvissä muodoissa: sitraatti & glysinaatti
  • Reilu annos magnesiumia kapselissa
  • Vähentää väsymystä ja uupumusta
  • Edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa
  • Ylläpitää luuston & hampaiden terveyttä

Annostus: nauti 1-2 kapselia päivässä runsaan veden kera.   Annoksia pakkauksessa: 60

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annosta ei saa ylittää.