M-NUTRITION Pharma Omega-3, 120 kaps.

M-NUTRITION Pharma Omega-3 on huippulaadukas kylmän veden kaloista saatava rasvahapposekoitus. Se sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja (EPA ja DHA) korkeina pitoisuuksina. Pharma Omega-3 edistää sydän, nivel-, iho- ja immuunijärjestelmän terveyttä.  

Lisäravinteet jäsenille -15% koodilla "jasen".  Käytä alennuskoodeja vain jos olet niihin oikeutettu, muuten perimme erotuksen jälkikäteen. 

Toimitus: Nouto Zeppeliinistä tai Etu-Lyötystä. Voit noutaa tuotteesi hyllystä onnistuneen maksun jälkeen milloin itse haluat. 

14,90 € / kpl sis. alv 14,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €

Verkkokaupan varastotilanne

Varastossa: 8 kpl

  Kpl

M-NUTRITION Pharma Omega-3 on huippulaadukas kylmän veden kaloista saatava rasvahapposekoitus. Se sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja (EPA ja DHA) korkeina pitoisuuksina. Pharma Omega-3 edistää sydän, nivel-, iho- ja immuunijärjestelmän terveyttä.   M-NUTRITION Pharma Omega-3 kapselit käyvät läpi perusteellisen puhdistusprosessin, jossa niistä poistetaan mahdolliset ympäristömyrkyt joten niiden laatu on puhtain mahdollinen. Yksi kapseli sisältää yhteensä 300 mg EPA:ta ja DHAta, joka on todella korkea määrä elimistölle välttämättömiä rasvahappoja. Pharma Omega-3 on täydellinen tuote kenelle tahansa lisäämään päivittäistä hyvien rasvahappojen saantia.   M-NUTRITION Pharma Omega-3:

  • Vahva pitoisuus Omega-3 rasvahappoja (EPA & DHA)
  • Edistää sydämen terveyttä
  • Ylläpitää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • Parantaa nivelten ja ihon terveyttä
  • Gluteeniton, maidoton ja laktoositon tuote

  Annostus: 1-3 kapselia päivässä runsaan veden kera. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.   Annoksia pakkauksessa: 40-120   Käyttövinkki: Nauti Pharma Omega-3 kapseleita painosi mukaan 1-3 kpl päivässä. Pienikokoiselle henkilölle riittää 1-2 kapselia, muille 3 kapselia varmistaa riittävän rasvahappojen päivittäisen saannin.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annosta ei saa ylittää.