M-NUTRITION Zink Gluconate 25 mg, 60 tabl.

M-NUTRITION Zink Gluconate on vahva sinkkilisä päivittäiseen käyttöön. Sinkki on välttämätön mineraali normaalille kasvulle ja kehitykselle. Sinkki ylläpitää yleistä vastustuskykyä, vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä, tukee hormonitoimintaa sekä edistää välttämättömien rasvahappojen toimintaa kudoksissa.  

Lisäravinteet jäsenille -15% koodilla "jasen".  Käytä alennuskoodeja vain jos olet niihin oikeutettu, muuten perimme erotuksen jälkikäteen. 

Toimitus: Nouto Zeppeliinistä tai Etu-Lyötystä. Voit noutaa tuotteesi hyllystä onnistuneen maksun jälkeen milloin itse haluat. 

10,90 € / kpl sis. alv 14,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €

Verkkokaupan varastotilanne

Varastossa: 2 kpl

  Kpl

M-NUTRITION Zink Gluconate on vahva sinkkilisä päivittäiseen käyttöön. Sinkki on välttämätön mineraali normaalille kasvulle ja kehitykselle. Sinkki ylläpitää yleistä vastustuskykyä, vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä, tukee hormonitoimintaa sekä edistää välttämättömien rasvahappojen toimintaa kudoksissa.   M-NUTRITION Zink Gluconate sisältää hyvin imeytyvää sinkkiglukonaattia ja sen pitoisuus on vahva (25 mg). Sinkki soveltuu hyvin vastustuskyvyn ylläpitoon ja se tehostaa testosteronin tuotantoa joten se on erinomainen ravintolisä kaikille urheilijoille.   M-NUTRITION Zink Gluconate:

  • Vahva pitoisuus sinkkiä (25 mg)
  • Tukee hormonitoimintaa
  • Edistää ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia
  • Gluteeniton, vegaaninen ja laktoositon tuote

  Annostus: 1 tabletti päivässä runsaan veden kera.   Annoksia pakkauksessa: 60   Käyttövinkki: Nauti M-NUTRITION Zink Gluconatea kovan treenikauden aikana optimoidaksesi hormonitoimintaasi.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annosta ei saa ylittää.