RAVINTOvalmennus

Miten lähden pienin askelin muuttamaan ruokailutottumuksiani? Mihin asiaan kiinnitän huomiota? Jokainen saa netistä valmiin ruokavalion, ns. “lappuvalion”. Sillä syö kuka tahansa muutaman kuukauden. Se, millä on merkitystä, on sen jälkeinen aika. 

Ravintovalmennus on minimissään kahden kuukauden valmennus, jonka tarkoitus on antaa eväitä elämään, ei pikavippejä. Ruokailutottumuksia on helpompi muuttaa, kun sinulla on valmentajan tuki joka viikko. Valmentaja ohjaa, opastaa ja tukee sinua. Vuosia jatkunutta ruokailutottumusta ei muuteta kerralla yhdellä lappuvaliolla, vaan asteittain valmentajan tuella, järkevillä ohjeilla.

Oletko tehnyt jo valmentaja valinnan?

129,00 € / kk sis. alv 24,00 %

Miten lähden pienin askelin muuttamaan ruokailutottumuksiani? Mihin asiaan kiinnitän huomiota? Jokainen saa netistä valmiin ruokavalion, ns. “lappuvalion”. Sillä syö kuka tahansa muutaman kuukauden. Se, millä on merkitystä, on sen jälkeinen aika. Ravinto Tsemppi valmennuksen tarkoitus on antaa eväitä elämään, ei pikavippejä. Ruokailutottumuksia on helpompi muuttaa, kun sinulla on valmentajan tuki joka viikko. Valmentaja ohjaa, opastaa ja tukee sinua. Vuosia jatkunutta ruokailutottumusta ei muuteta kerralla yhdellä lappuvaliolla, vaan asteittain valmentajan tuella, järkevillä ohjeilla.

Ravintovalmennus muuttaa ruokailua pikkuhiljaa, askel kerrallaan ja syömisen seuraaminen auttaa tekemään muutoksia siten, että ne mahtuu ilman stressiä juuri sinun arkeesi, sinun perheesi ruokapöytään.

Valmennus sisältää:

  • Aluksi lähtötilanteen kartoitus ja analysointi
  • Viikottaiset ohjeet & tehtävät ruokailuun
  • Kaksi etätapaamista a' 45min kuukaudessa valmentajan kanssa