RAVINTO puhdas keho

Oletko kokeillut syömistä ravintoympyrän mukaisesti, mutta et ole saanut siitä apua? Onko painonpudotus vaikeaa, eikä rasva sula vyötäröltä? Oikutteleeko suolisto, turpoaako vatsa tai onko olo muuten väsynyt ja energiaton? Eikö treeni kulje? Oireileeko iho? Tökkiikö rahka ja kuiva kana?

129,00 € / kk sis. alv 24,00 %

Oletko kokeillut syödä ravintoympyrän mukaisesti, mutta et ole saanut siitä apua? Onko ehkä painonpudotus vaikeaa ja rasva ei sula vyötäröltä? Oikutteleeko suolisto, turpoaako vatsa tai onko olo muuten väsynyt ja energiaton eikä treeni kulje? Oireileeko iho? Tökkiikö rahka ja kuiva kana?

Voisit hyötyä suolistoystävällisestä, vähähiilihydraattisesta, gluteiinitietoisesta syömisestä.  Puhdas keho ja mieli ravintovalmennuksessa perehdytään tulehdusta ehkäisevään elämäntapaan ja sitä kautta mahdollisimman puhtaaseen ja ravintotiheään ruokaan.

Saat erittäin tarkat ja laajat ravinto-ohjeet, luennon tulehdusta ehkäisevästä ruuasta ja maksan puhdistamisesta sekä valmentajan vahvan tuen valmennuksen aikana. Ruokavaliosta karsitaan paljon viljoja, sokeri, keinomakeutusaineet, rasvattomat tuotteet ja teollisen ruuanvalmistuksen aineosat.  Ohjeissa on huomioitu myös FOADMAP-ruokavalio sekä IBS eli ärtyneen suolen oireyhtymä.

Suoliston hyvinvointi heijastuu laaja-alaisesti koko kehoon ja mieleen. Suolistoa ei turhaan sanota kakkosaivoiksi, joten mieliala, kognitiiviset toiminnot sekä energisyys rakentuvat vahvasti ravintotiheän ruuan sekä suoliston hyvinvoinnin kautta. Saat vinkit suoliston hoitoon ja parhaat lisäravinteet sen korjaamiseen.

Susannalla on omakohtainen kokemus suoliston hyvinvoinnin uudelleenrakentamisessa ja IBS-tausta, joka ärtyi todella pahaksi toisen lapsen syntymän jälkeen. Valmennus pohjautuu suolistoguru Paula Heinosen oppeihin, onnistuneeseen omaan muutokseen sekä mittaviin asiakastuloksiin. Voit valita valmennuksen joko etänä tai lähivalmennuksena.

Saat erityisesti mentaalista tukea muutoksiin ja valmennuksessa  purat valmentajan kanssa emotionaalisia esteitä terveellisen syömisen tieltä (tunnesyöminen, stressi painonpudotuksen esteenä jne.). Valmentajanasi toimii Susanna Mendelin-Sonny.

Valmennus sisältää:

  • Ruokapäiväkirjan pito ja analysointi
  • Laajat ja yksityiskohtaiset ravitsemusohjeet
  • Runsaasti selkeitä ruokaohjeita sekä välipala ideoita
  • Tärkeimmät ja toimivimmat lisäravinteet
  • Tulehdusta ehkäisevän elämäntavan periaatteet ravitsemuksess
  • 2 x ravintotapaaminen/luento (1h) verkossa tai livenä
  • Maksan puhdistamisen ohjeet
  • Mentaalivalmennusta tukemaan muutosta
  • Säännöllinen yhteydenpito valmentajaan 30 min/puhelu tai Skype (2.viikon välein)