Sähköinen lahjakortti purentalihashieronta 45min

Hierontalahjakortti lahjaksi tai omaan käyttöösi. Lahjakortti käy kaikissa Kuntomon toimipisteissä. Lahjakortti on voimassa kaksitoista (12kk) kuukautta ostopäivästä.

45,00 € / kpl sis. alv 0,00 %
  Kpl

Lahjakortti lahjaksi tai omaan käyttöösi. Lahjakortti käy kaikissa Kuntomon toimipisteissä. Voit valita itse sinulle sopivan hierojan.

Lahjakortti lähetetään sähköpostitse sinulle ja tämä sisältää koodin jonka voit käyttää verkkokaupassa tai kassalla. Lahjakortti on voimassa kaksitoista (12kk) kuukautta ostopäivästä. 

KLASSINEN HIERONTA JA URHEILUHIERONTA:

Klassinen hieronta on hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia, lievittää kipua sekä lisää lihasten aineenvaihduntaa. Hieronta myös ennaltaehkäise uusien kireystilojen syntymistä ja pehmentää arpikudosta.

Purentalihashieronta sopii erityisesti hampaiden narskuttelijoille ja niskahartia-jännittäjille sekä laulajille ja puhetyötä tekeville. Puremalihashieronta on tehokas hoito, jossa käsitellään pääosin niska-hartia-rintalihas-seutu, kaulan ja pään alue sekä purentalihakset poskien ulko- ja sisäpinnoilta.

Hieronta tehdään kuitenkin aina yksilökohtaisesti sekä asiakkaan omien toiveiden että ongelmakohtien mukaisesti. Jos siis jomottaa, särkee taikka vihloo pään ja hartioiden alueella, mieluummin kokeile kuin kipuile!