Kahden kuntosaliohjelman starttipaketti

Kaksi saliohjelmaa, yhdessä! Selkeät kirjalliset ohjeet ja liikevideot. Tämä tehokas mutta helposti omaksuttava kahden kuntosaliohjelman paketti on suunniteltu erityisesti kuntosaliharjoittelun aloittamiseen joko ensimmäistä kertaa ikinä tai pitkäksi venähtäneen treenitauon jälkeen. Paketti sisältää kaksi kuntosaliohjelmaa kirjallisilla ja videoiduilla ohjeilla.

29,90 € / kpl sis. alv 24,00 %
  Kpl

Jätä tällä tehokkaalla ohjelmapaketilla istumisen aiheuttamat kiristelyt ja krempat historiaan! Kuntomon valmentajan, Jarno Väistön, vuosien kokemuksella rakennettu kokonaisuus on nyt täällä.

Tämä tehokas mutta helposti omaksuttava kahden kuntosaliohjelman paketti on suunniteltu erityisesti kuntosaliharjoittelun aloittamiseen joko ensimmäistä kertaa ikinä tai pitkäksi venähtäneen treenitauon jälkeen. Se vastaa erinomaisesti istumatyöhön ja muihin passiivisuutta aiheuttaviin haasteisiin.

Kokonaisuudesta saat parhaan hyödyn irti, kun kiinnität ensimmäistä ohjelmaa noudattaessasi erityistä huomiota mahdollisiin puolieroihin. Tuntuuko esimerkiksi vetoliikkeissä toinen hartia liikkuvammalta ja toinen jähmeämmältä? Tuntuuko toinen jalka ponnistavan toista voimakkaammin?

Valmistavan ja totuttavan ohjelman jälkeen pääset siirtymään entistä tehokkaampaan treeniin, joka toteutuu pääasiassa unilateraalisin liikkein. Yhden raajan liikkeet ja toispuoleiset harjoitteet haastavat kehonalueita itsenäisesti, mikä auttaa tasaamaan voimasuhteita, kohentamaan ryhtiä ja kehittämään niin liikkuvuutta, kehonhallintaa kuin tasapainoa.

Paketti sisältää:

  • Kaksi aloittelijalle tai tauolta palaavalle treenaajalle sopivaa tehokasta ja helposti omaksuttavaa kuntosaliohjelmaa
  • Seikkaperäiset kirjalliset ohjeet
  • Videoidut liikeopastukset

Saat harjoitusohjelman sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen.