Päiväjäsenyys

Voit käyttää molempia kuntosaleja ja ryhmäliikuntaa edullisesti joka päivä klo 5.00 – 16.30. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva, 1kk irtisanomisajalla. 

Tarvittaessa ilmoita huoltajan / laskujen maksajan sähköpostiosoite kohtaan "Lisätietoa tilauksesta". Voit myös hakea laskutuksen e-laskuksi omassa verkkopankissasi. 

24,90 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Päiväjäsenyys sopimuksella voit käyttää molempia kuntosaleja ja ryhmäliikuntaa edullisesti joka päivä klo 5.00 – 16.30.  Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva, 1kk irtisanomisajalla. Sopimus on voimassa yhden kokonaisen kalenterikuukauden irtisanomisen jälkeen.

Kaksi salia samalla hinnalla, Kuntomo Zeppelin ja Kuntomo Linnakangas!

Monipuoliset maksuvaihtoehdot

Meillä voit maksaa käteisellä, pankkikortilla, Visa Electronilla, laskulla useassa erässä sekä useimmilla liikunta- ja kulttuurituki maksuvälineillä (mm. Smartum, Sporttipassi, Epassi, Eazybreak, Tyky, Body&Mind Ticket ja Virike-seteli).
Voit uusia asiakkuutesi myös verkossa 24/7 silloin, kun Sinulle parhaiten sopii.

Maksaessasi Smartum tai Edenred sovelluksella valitse Kuntomo liikunta ja kirjoita lisätietoihin Kuntomo jäsenyys. Eazybreakilla maksaessasi tee maksu Kuntomo liikunta ja ilmoita maksusta meille info(@)kuntomo.fi niin aktivoimme jäsenyyden. 

Reilu hinnoittelu ja reilu sopiminen

Liittymismaksu jäsenyyksiin on 19,90€ (sis. kulkuavaimen). Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. 
Muutokset jäsenyyteen voit tehdä kirjallisesti lähettämällä viestin asiakaspalveluun osoitteeseen  info@kuntomo.fi.

Kuntomo Zeppelin avoinna 05-23.00 vuoden jokaisena päivänä
Kuntomo Linnakangas avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä