M-NUTRITION HydroISO

M-NUTRITION HydroISO on huippulaadukas heraproteiini-isolaatti, joka edustaa markkinoiden korkeinta laatua proteiinijauheissa. HydroISO:n raaka-aineena on ristivirtaukseen perustuvalla mikrosuodatuksella (CFM) puhdistettua heraproteiini-isolaattia, jota pidetään yhtenä maailman laadukkaimmista proteiinin muodoista. M-NUTRITION HydroISO:n proteiinipitoisuus on erittäin korkea ja lisäksi se on hydrolysoitu eli esipilkottu, joten elimistö hyödyntää sitä erittäin nopeasti ja tehokkaasti.   Lisäravinteet jäsenille -15% koodilla "jasen" ja kultajäsenille -30% koodilla "kultajasen" 
Käytä alennuskoodeja vain jos olet niihin oikeutettu, muuten perimme erotuksen jälkikäteen. 

Toimitus: Nouto Zeppeliinistä. Voit noutaa tuotteesi hyllystä onnistuneen maksun jälkeen milloin itse haluat. 

34,90 € / kpl sis. alv 14,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €

Verkkokaupan varastotilanne

Varastossa: -3 kpl

  Kpl

M-NUTRITION HydroISO on huippulaadukas heraproteiini-isolaatti, joka edustaa markkinoiden korkeinta laatua proteiinijauheissa. HydroISO:n raaka-aineena on ristivirtaukseen perustuvalla mikrosuodatuksella (CFM) puhdistettua heraproteiini-isolaattia, jota pidetään yhtenä maailman laadukkaimmista proteiinin muodoista. M-NUTRITION HydroISO:n proteiinipitoisuus on erittäin korkea ja lisäksi se on hydrolysoitu eli esipilkottu, joten elimistö hyödyntää sitä erittäin nopeasti ja tehokkaasti.   M-NUTRITION HydroISO on täydellinen valinta sinulle, kun haluat huolehtia riittävästä päivittäisestä proteiininsaannista ja valita siihen parhaimman mahdollisen tuotteen. HydroISO soveltuu erinomaisesti kaikkien urheilulajien harrastajille, kilpailijoille ja kaikille, jotka haluavat panostaa omaan hyvinvointiinsa.   M-NUTRITION HydroISO:

  • Erittäin korkea proteiinipitoisuus (jopa n. 90 %)
  • Sisältää CFM-menetelmällä puhdistettua heraproteiini-isolaattia
  • Esipilkkominen (hydrolysointi) nopeuttaa tuotteen imeytymistä
  • Tehostaa harjoittelusta saatavia tuloksia ja edistää palautumista
  • Useita herkullisia makuvaihtoehtoja
  • Ei sisällä aspartaamia tai lisättyä sokeria
  • Sisältää erittäin vähän hiilihydraatteja ja rasvaa
  • Gluteeniton ja vähälaktoosinen tuote

Annoksia pakkauksessa: 26 kpl (800 g)    Käyttöohje: sekoita yksi mittalusikallinen (30 g) jauhetta n. 3 dl vettä tai maitoa. Nauti ennen harjoittelua tai harjoittelun jälkeen.   Käyttövinkki: Lisää 1 mittalusikallinen (30 g) jauhetta smoothien joukkoon lisätäksesi juoman proteiinipitoisuutta ja saadaksesi smoothielle herkullisen pehmeän koostumuksen ja maun. Lisää blenderiin HydroISO proteiinijauhetta, 1 banaani, 2-3 dl vettä tai kaurajuomaa ja muita marjoja ja hedelmiä makusi mukaan.