Kaksi kuntosaliohjelmaa & yksi ohjaus, 3kk

Kaksi kuntosaliohjelmaa kolmen kuukauden aikana. Valmennus sopii sinulle, jos kuntosali on vieras ympäristö tai harjoittelustasi puuttuu punainen lanka. Valmentajamme tekevät sinulle kolmen kuukauden harjoitusohjelman, mikä sisältää myös päivityksen. Päivityksen myötä kehosi saa uusia ärsykkeitä, jotta kehitys jatkuisi. Päivitys voi olla esimerkiksi muutoksia toistoalueisiin, sarjamääriin tai liikevalikoimaan.

Kuntosaliohjelma soveltuu hyvin kuntosalilla vasta aloittaneelle harrastajalle, joka treenaa salilla 1-3 kertaa viikossa ja haluaa parantaa hyvinvointia ja terveyttä. Esimerkiksi harjoitusjakson puolessa välissä voivat toistoalueet ja apuliikkeet vaihtua, jotta saat uusia ärsykkeitä ja kehitys jatkuisi. Tämä ohjelma on turvallinen tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu valmennuksen ohjauksessa yksilöllisellä ohjelmalla. Valmentaja suunnittelee sinulle kaksi ohjelmaa toiveidesi mukaisesti. Lisäksi ohjelmat käydään valmentajan kanssa salilla läpi.

Oletko tehnyt jo valmentaja valinnan?

99,00 € / kpl sis. alv 24,00 %
  Kpl

Kuntomo kuntosaliohjelma sopii vasta-alkajille ja niille kuntosalikävijöille, jotka haluavat parantaa hyvinvointia ja terveyttä. Valmentaja suunnittelee sinulle kolmeksi kuukaudeksi kaksi yksilöllistä ohjemaa, jotka käydään valmentajan kanssa salilla läpi. Näillä ohjelmilla pääset turvallisesti ja mielekkäästi harjoittelemaan salilla. 

Harjoitusohjelmissa harjoitusmäärät voivat vaihdella viikoittain ja silti harjoittelu on mielekästä ja kehittävää. Liikkeet ja toistomäärät suunnitellaan juuri sinulle sopiviksi. Ohjelmat sopivat hyvin myös usean lajin harrastajille. 

Valmennus on tarkoitettu sinulle, joka:

  • Haluat aloittaa kuntosalilla harjoittelun, tai jatkaa sitä, mutta et tiedä miten
  • Omaat joitakin liikkumisen haittoja, joiden vuoksi pelkäät aloittaa turvallisen kuntosaliharjoittelun
  • Haluat treenata turvallisesti ja monipuolisesti
  • Haluat parantaa lihaskuntoasi ja hyvinvointia

Valmennukseen kuuluu:

  • Kaksi kuntosaliohjelmaa kolmeksi kuukaudeksi ja ohjelmien läpikäynti
  • Valmennustapaaminen valmentajan kanssa
  • Step2Fit valmennussovelluksen käyttöoikeus 3kk